زیره سبز
معرفی محصول
زیره سبز تکسو در بستهبندی 250 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است.
نحوه نگهداری
- در جای خشک و خنک و به دور از آفتاب نگهداری شود .
- به صورت باز در کنار چای و یا ادویه های دیگر نگهداری نشود چون ادویه خاصیت جذب کنندگی دارد به همین خاطر عطر و طعم اصلی خود را از دست می دهد .
******
تاریخچه زیره
نام علمی: Cuminum cyminum
نام انگلیسی: Caraway
زیره ادویهای با طبعی گرم و تند بوده که در غذاهای ایرانی، از قدیم تا به حال کاربرد داشته است. زیره سبز ادویه اصلی در غذاهای خاورمیانه و هند می باشد و برای طعمدهی به اکثر غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. دانه زیره بهصورت خالص و به صورت آسیاب شده در تهیه غذا استفاده شده و ماده مهمی در پودر کاری و گرام ماسالا است. زیره سبز طبعی گرم و خشک دارد و در طبخ انواع گوشت قرمز و ماهی کاربرد فراوان دارد.اسیدهای چرب مانند پتروسلینیک، لینولئیک و اسیدهای اولئیک حاوی 10 تا 18 درصد میوه های زیره هستند
منابع