معرفی محصول: قهوه فرانسه پاگانی، گزینهای عالی برای صبحانه است که میتوان آن را به همراه شیر میل کرد. قهوه فرانسه پاگانی بهصورت کاملا طبیعی و از ترکیب دانههای عربیکا و ربوستا گردآوری و پودر میشود. طعم این محصول بهدلیل ترکیب سه دانه عربیکا با منشا متفاوت (برزیل، کلمبیا و هند) رایحه دلنشین و مطلوبی برای شما ایجاد خواهد کرد.
ترکیبات: 45% دانه قهوه عربیکا، 55% قهوه ربوستا.
فواید: خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهد. سوخت و ساز بدن و سوخت چربی را افزایش میدهد. برای درمان افسردگی موثر است. بیماری دیابت نوع دو را بهبود میبخشد. عملکرد روده را تنظیم میکند. از فشار خون بالا جلوگیری میکند. حاوی مقادیر کافی پتاسیم و کلسیم است که باعث تقویت ناخن میشود. باعث جوان سازی پوست صورت میشود.
نحوه دم کردن: دانههای قهوه فرانسه آسیاب شده، درشتتر از قهوههای ترک و اسپرسو است. برای دم کردن قهوه فرانسه کافی است مقدار کافی از پودر قهوه فرانسه را داخل فرنچپرس ریخته و آب داغ اضافه کنید. به ازای 120 میلیلیتر، یک قاشق غذاخوری قهوه بریزید.
1- آب 93 درجه را به صورت دورانی به مقداری که قهوه خیس بخورد، یا به اصطلاح شکوفه کند، اضافه کنید. بعد از 30 ثانیه بقیه آب را اضافه کنید و بعد از اینکه چهار دقیقه منتظر شدید، با قاشق، قهوه را به آرامی بزنید.
2- چهار دقیقه صبر کنید سپس اهرم را به آرامی به سمت پایین فشار داده تا پودر قهوه، پایین برود. پس از پرس کردن قهوه، آن را داخل فنجان ریخته و یا با افزودن شیر به آن، میل کنید.
همانطورکه اشاره شد، به نسبت قهوه و آب دقت کنید. برای بار اول این نسبت را رعایت کنید و به مزه و طعم آن دقت کنید. به مرور زمان با کم و زیاد کردن این نسبت میتوانید به نوشیدنی مطلوب مدنظر خود دست پیدا کنید.
مشخصات قهوه
ترکیب دانه: 45% دانه قهوه عربیکا، 55% قهوه ربوستا.
درجه رست: متوسط
خاستگاه دانه: برزیل، کلمبیا و هند
وزن: 250 گرم
میزان کافئین: بالا
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.