جستجو

چای کوهی 009

کد محصول: 1401029
267,050 ریال
بسته بندی: ترکیبات: چای کوهی، کاکوتی و گل محمدی
قابلیت دسترسی: 200 در انبار
+ -

معرفی محصول: اگر در فصل بهار گذرتان به کوهستان افتاده باشد، حتما چای کوهی با گل‌های کوچک بنفش رنگ و ساقه‌های کرک دار خاکستری را دیده‌اید.از نظر طب سنتی، طبیعت این گیاه گرم و خشک است. در تهیه چای کوهی تکسو از تازه‌ترین چای کوهی استفاده شده است. این چای با عطر و طعم فوق العاده‌ای که دارد، برای درمان بسیاری از بیماری‌ها توصیه می‌شود. معمولا برای طعم بهتر و خواص دوچندان از ترکیب چای کوهی با گل محمدی و کاکوتی استفاده می‌شود. چای کوهی تکسو بدون افزودنی‌ و نگهدارنده‌ شیمیایی، از ترکیب تازه‌ترین و مرغوب‌ترین گیاهان ساخته شده. 

ترکیبات: چای کوهی، کاکوتی و گل محمدی.

فواید: چای کوهی، نوشیدنی موثری برای تسریع درمان افسردگی است. آرامش بخش است و باعث رفع خستگی می‌شود. بی‌خوابی را مداوا کرده و اعتماد به‌نفس را زیاد می‌کند. کاکوتی گیاهی است با عطری شبیه آویشن، برای درمان بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شود. گل محمدی هم از جمله گیاهان دارویی پرخاصیتی است که در بین ما ایرانیان محبوبیت ویژه‌ای دارد و علاوه بر خواص بی‌شماری که دارد، به‌دلیل عطر مطبوع آن در تهیه انواع چای نیز استفاده می‌شود. ترکیب فوق‌العاده این سه گیاه خوشبو و پرخاصیت، طعم خوبی دارد و برای رفع خستگی، بی‌حوصلگی، کاهش استرس، بهبود بی‌خوابی و کمک به درمان اختلالات گوارشی کاربرد دارد. نوشیدن این دمنوش برای درمان افراد سردمزاج توصیه می‌شود.

نحوه دم کردن: به ازای هر 180 سی‌سی آب، دو قاشق چای‌خوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف می‌توان چای کوهی را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوب‌تر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.

برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، پنج دقیقه در دمای 85 درجه سانتی‌گراد.

برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 10 دقیقه در دمای 85 درجه سانتی‌گراد.

سایر توضیحات: مصرف این محصول در دوران بارداری ممنوع است.برای افراد با بیماری خاص، با مشورت پزشک مصرف شود.