جستجو
بازگشت به لیست خبرها

کیفیت قهوه شما = کیفیت ذهن شما

دو شنبه, 05 اسفند 1398
کیفیت قهوه شما = کیفیت ذهن شما

بدون شک اولین نوشیدنی پرمصرف بعد از آب در دنیا قهوه است.قهوه نوشیدنی است که تا چند سال قبل جنبه تجملاتی داشت اما اکنون به یکی از نوشیدنی‌های روزانه و رایج مردم ایران تبدیل شده است. نوشیدنی که اغلب در کافه و کافی‌شاپ‌ها عرضه می‌شود و افراد می‌توانند مانند چای آن را روزانه مصرف کنند. مردم اغلب قهوه را برای رفع خستگی ذهنی، کسب انرژی لازم برای انجام امور روزانه، هوشیاری بیشتر و فعالیت کارآمد سلول‌های مغزی استفاده می‌کنند.

قهوه را چه زمانی باید خورد؟

کافئین را نزدیک ساعت خوابتان ننوشید. کافئین سه تا پنج ساعت زمان می‌برد تا از سیکل تاثیرگذاری خود خارج شود و اثرش کمرنگ شود. همچنین هشت تا چهارده ساعت طول می‌کشد تا تمامی اثرات کافئین از بین بروند. در نتیجه نوشیدن قهوه در ساعات پایانی روز و در زمان نزدیک به خوابتان باعث خواهد شد تا شما در خوابیدن دچار مشکل شوید.

انواع دانه قهوه

قهوه بر اساس ارتفاع خاکی که گیاه در آن رشد کرده است به دو نوع کلی عربیکا و روبوستا تقسیم‌بندی می‌شود. قهـوه عربیکا در ارتفاع ۴ هزار تا ۶ هزار متری از سطح دریا رشد می‌کند و بارور می‌شود. حدود ۷۵ درصد از قهوه‌های دنیا را عربیکا تشکیل می‌دهد. قهوه روبوستا در ارتفاع ۲۵۰۰ متری رشد می‌کند و از عربیکا تحمل سرمای بیشتری را دارد. کافئین موجود در روبوستا تقریبا دو برابر عربیکا است. اگرچه بو و طعم آن در سطح پایین‌تری به نسبت قهـوه عربیکا قرار می‌گیرد.

با مراجعه به وب‌سایت تکسو، می‌توانید آخرین اطلاعات قهوه‌های تکسو را مطالعه نمایید. در ادامه به‌طور مختصر با قهوه‌های تکسو (پاگانی) و ترکیبات آن‌ها آشنا می‌شویم.

 

قهوه ترک: قهوه ترک پاگانی با طعمی مناسب با ذائقه ایرانی، ترکیبی از دو قهوه عربیکا و روبوستا است. این قهوه آسیاب شده از بهترین نوع دانه‌های قهوه است و با استفاده از ترکیب کردن آب و دانه‌های آسیاب‌شده‌ قهوه و جوشاندن مستقیم آن روی شعله‌ به‌دست می‌آید.
ترکیب دانه: 45%  از دانه قهوه عربیکا و 55% از دانه قهوه ربوستا

قهوه عربیکا: قهوه عربیکا طعمی میوه‌ای‌تر نسبت به انواع دیگر قهوه دارد و عطر و بوی بیشتری نیز دارد. به طوری‌که با دم کردن یک فنجان قهوه عربیکا، عطر خوش قهوه تمام فضا را در بر می‌گیرد. این نوع قهوه کافئین کمتری دارد و به‌عنوان قهوه عصرانه توصیه می‌شود چون اختلال کمتری در خواب ایجاد می‌کند.
ترکیب دانه: 100 % از دانه قهوه عربیکا

قهوه فرانسه: قهوه فرانسه پاگانی، گزینه‌ای عالی برای صبحانه است که می‌توان آن را به همراه شیر میل کرد. قهوه فرانسه پاگانی به‌صورت کاملا طبیعی و از ترکیب دانه‌های عربیکا و ربوستا گردآوری و پودر می‌شود. طعم این محصول به‌دلیل ترکیب سه دانه عربیکا با منشا متفاوت (برزیل، کلمبیا و هند) رایحه دلنشین و مطلوبی برای شما ایجاد خواهد کرد.
ترکیب دانه: 45% دانه قهوه عربیکا، 55% قهوه ربوستا

قهوه میکس تلخ: قهوه میکس تلخ پاگانی، تجربه مزه و رایحه قوی برای عاشقان قهوه با ترکیبی از دانه‌های کلمبیا، کنیا اندونزی و ویتنام است. پودر قهوه میکس تلخ پاگانی از میزان کافئین بالاتری نسبت مابقی محصولات پاگانی برخوردار است. درصد ربوستای بالای این محصول، طعم تلخ‌تری ایجاد می‌کند که البته برای دوست‌داران قهوه، تلخی بیشتر، برابر با شیرینی بیشتر است.
ترکیب دانه: 60% قهوه ربوستا، 40% قهوه عربیکا

قهوه میکس ویژه:
 قهوه میکس ویژه پاگانی از ترکیب دانه‌های آسیاب شده قهوه عربیکا و ربوستا (برزیل، کلمبیا، پی‌بی اندونزی، چری ویتنام) تهیه شده است. ترکیب دانه‌های به‌کار رفته در این محصول، طعم و رایحه مطلوب شما را ایجاد می‌کند.
ترکیب دانه: 45% قهوه ربوستا، 55% قهوه عربیکا

نظرات
نظر خود را درج نمایید