معرفی محصول: لیمو عمانی از چاشنیهای ترش و مورد علاقه ایرانیها است که در محبوبترین غذاهای ایرانی مثل قرمهسبزی و قیمه استفاده میشود. پوست لیمو عمانی و دانههای آن در غذا به تلخی میزند، پس بهتر است از پالپ پاک شده لیمو عمانی در پخت غذا استفاده شود؛ تا طعم عالی و ترش آن را در غذا حس کنیم. پالپ لیمو تکسو در بستهبندی 70 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که کاملا قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات: پالپ لیمو.
فواید: لیمو عمانی سرشار از ویتامین c بوده و بهعنوان کاهنده فشار خون و چربی خون شناخته میشود. به خاطر همین در تهیه انواع دمنوش گیاهی و به عنوان طعم دهنده چایها نیز استفاده میشود.
نحوه مصرف: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آخر به خورشت اضافه شود؛ زیرا ترشی باعث میشود که گوشت دیرتر بپزد.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.