چرا چای ماچا نسبت به برگ های کامل چای برتری دارد؟
عمدهترین مزایای چای سبز در داخل برگهای آن است، که عملا مورد استفاده قرار نمیگیرد. در واقع، تنها راه استفاده کامل از منابع چای سبز مصرف تمام قسمتهای برگ آن است. این بدین معنا نیست، که شروع به خوردن برگ چای کنید؛ بلکه سادهترین راه این است که فقظ از یک کاسه چای سبز ماچا لذت ببرید. چای ماچا به دلیل دارا بودن برگهای مستقیم و سفت، مقدار زیادی از ویتامینها، مواد معدنی، آنتی اکسیدانها و آمینواسیدهای قوی را برای شما فراهم میکند که هیچ چای سبز دیگری قادر به فراهم کردن آن نیست. در حقیقت برای شروع یک مسابقه، نیروی موجود در نوشیدن تنها یک فنجان چای ماچا، حداقل معادل 10 فنجان از انواع چای سبزهای دیگر است. وقتی پای ِ کمک به دستیابی و حفظ سلامتی مطلوب در میان باشد، چای سبز ماچا همتایی ندارد.
.
چرا چای سبز ماچا به عنوان یک نیروگاه آنتی اکسیدان به شمار میرود؟
یکی از واژه هایی که در حوزه سلامت روزانه زیاد با آن مواجه می شوید آنتی اکسیدانها هستند که به طور طبیعی ترکیبات شیمیایی هستند که از بیماریهای مزمن و پیری جلوگیری میکنند. امروزه انواع میوهجات و سبزیجات به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود مورد تقدیر قرار میگیرند و منجر به تولید محصولات متفاوت میشوند اما ماچا در مقایسه با آنها بی نظیر است. درمرحله اول، با توجه به آخرین نوآوری در تحقیقات مرتبط با آنتی اکسیدان ها، ماچا دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است. با استفاده از روش تست ORAC ( ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن) کارشناسان دانشگاه Tufts دریافتند که میزان ORAC چای سبز ماچا 20 برابر بیشتر از انار و زغال اخته است. چای سبز ماچا دارای 1573 واحد ORAC است نسبت به انار که دارای 105 واحد و زغال اخته که دارای 93 واحد در هر گرم می باشد.
آنتی اکسیدانها، عوامل دفاعی بدن هستند. آنها ترکیبات شیمیایی هستند که از پیری و بیماریهای مزمن جلوگیری میکنند. به عبارت ساده، هرچه شما بیشتر آنتی اکسیدان داشته باشید بدن شما در مقابله با عفونتها و بیماریها مجهزتر است.