جستجو

قهوه میکس ویژه

کد محصول: 3303004
991,900 ریال
• ترکیب دانه: 55% قهوه عربیکا، 45% قهوه ربوستا • درجه رست: مدیوم دارک (متوسط-تیره) • میزان کافئین: بالا
قابلیت دسترسی: 1963 در انبار
+ -

معرفی محصول:قهوه میکس ویژه پاگانی از ترکیب دانه‌های آسیاب شده قهوه عربیکا و ربوستا (برزیل، کلمبیا، پی‌بی اندونزی، چری ویتنام) تهیه شده است. ترکیب دانه‌های به‌کار رفته در این محصول، طعم و رایحه مطلوب شما را ایجاد می‌کند.

ترکیبات: 55% قهوه عربیکا، 45% قهوه ربوستا.

فواید: خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را کاهش می‌دهد .سوخت و ساز بدن و سوخت چربی را افزایش می‌دهد. برای درمان افسردگی موثر است. بیماری دیابت نوع دو را بهبود می‌بخشد. عملکرد روده را تنظیم می‌کند. از فشار خون بالا جلوگیری می‌کند. حاوی مقادیر کافی پتاسیم و کلسیم است که باعث تقویت ناخن می‌شود. باعث جوان سازی پوست صورت می‌شود.

نحوه دم کردن: پودر قهوه میکس ویژه پاگانی از ترکیب دانه‌های درجه‌ یک قهوه تهیه شده است. این محصول برای آماده‌سازی نوشیدنی قهوه، با استفاده از دستگاه‌های نسل سوم یا همان قطره‌ای بسیار مناسب است. دستگاه‌های نسل سوم یا همان قطره‌ای(Drip coffee)مثل V60، کمکس، سایفون و ... ابزارهایی هستند که شما می‌توانید برای آماده‌سازی این محصول از آن‌ها استفاده کنید. در این قسمت ما نحوه آماده‌سازی این محصول را با دریپر (dripper) توضیح می‌دهیم. برای آماده‌سازی این قهوه، شما به یک دریپر و فیلتر کاغذی سایز چهار و قوری نیاز دارید. نسبت میزان آب و قهوه برای رسیدن به طعم مطلوب اهمیت بالایی دارد. نسبت استاندارد برای تولید این نوشیدنی در این روش 60 گرم قهوه برای یک لیتر آب است. هر اندازه میزان آب را کم می‌کنید به همان نسبت نیز میزان قهوه را باید کاهش دهید.

1- ابتدا آب را جوش بیاورید و فیلتر را داخل دریپر گذاشته و روی قوری قرار دهید.

2- مقداری آب جوش داخل فیلتر ریخته و قوری را خالی کنید تا طعم فیلتر کاغذی وارد قهوه نشود.

3- 15گرم قهوه میکس ویژه پاگانی را داخل فیلتر بریزید. 15 گرم معادل یک‌و‌نیم قاشق غذاخوری قهوه است.

4- آب جوش را ابتدا در مرکز ریخته و به‌صورت دایره‌وار از مرکز به کنارها بروید تا کف ظاهر شود.

5- بگذارید آب کامل از داخل فیلتر خالی شود تا مرحله اول دم کشیدن تمام شود و مجددا آب را با حرکت مارپیچی داخل فیلتر بریزید.

6- ادامه دهید تا حجم آب از پیش آماده شده تمام شود. از مرحله دوم به بعد جریان آب کاهش می‌یابد. در انتها به‌صورت قطره‌ای خارج می‌شود.

همان‌‎طورکه اشاره شد، به نسبت قهوه و آب دقت کنید. برای بار اول این نسبت را رعایت کنید و به مزه و طعم آن دقت کنید. به مرور زمان با کم و زیاد کردن این نسبت می‌توانید به نوشیدنی مطلوب مدنظر خود دست پیدا کنید.

مشخصات قهوه:

ترکیب دانه: 55% قهوه عربیکا، 45% قهوه ربوستا

درجه رست: مدیوم دارک (متوسط-تیره)

خاستگاه دانه: برزیل، کلمبیا، اندونزی و ویتنام

وزن: 250 گرم

میزان کافئین: بالا

نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.