قهوه لته به ایتالیایی: (caffè e latte) نام نوعی نوشیدنی با پایهٔ قهوه است که از ترکیب قهوهٔ اسپرسو با شیر تهیه میشود.کافه لته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لته) است و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا جوشیده ترکیب کرده و رویش را با کف شیر میپوشانند. این نوشیدنی معمولاً در فنجان یا لیوان شیشهای بلند سرو میشود.
تفاوت کافه لاته با کاپوچینو معمولا در نسبت قهوه به شیر آن است بدین صورت که در کاپوچینو این نسبتها مساوی است اما در کافه لاته قهوه به نسبت یک به سه شیر جوشیده اضافه میشود و نیز در کاپوچینو حتما از اسپرسو استفاده میشود که در لته این امر اجباری نیست. دیگر آن که کف شیر در لاته حدود ۱۲ میلیمتر است ولی در کاپوچینو ۲ سانتیمتر است.
قهوه لته می تواند یک نوشیدنی عالی برای شروع روز و یا یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای یک بعد از ظهر خوب باشد.
محصول قهوه لته پاگانی ، از ردیف محصولات قهوه فوری تکسو و بصورت بسته بندی 20 عددی ارائه شده است. محصول حاضر، قهوه فوری با فرمولاسیون لته است.
قهوه لته تکسو حاوی یک شات قهوه اسپرسو ، شکر طبیعی، شیر، فوم خشک شیر و وانیل است.
طعم بی نظیر لته همراه با رایحه بسیار خوب آن، قهوه لته پاگانی را به یک انتخاب مطمئن برای مراسم ها و پذیرایی های مهم تبدیل کرده است.
نحوه آماده سازی و مصرف : برای آماده نمودن محصول لته، کافی است پودر فوری لته را در مقدار کمی آب جوش حل نمایید، بعد از حل کامل پودر در آب ، می توانید در حدودد 50 تا 80 سی سی آب جوش را بنا بر ذائقه خود و غلظت یا رقیق بودن نوشیدنی مطلوب به لته خود اضافه نمایید.
قهوه لته شما، آماده است. تکه های شکلات تلخ و یا شیرین می تواند یک کنار وعده عالی برای شما باشد.