جستجو
بازگشت به لیست خبرها

روز جهانی کیک شکلاتی

دو شنبه, 07 بهمن 1398
روز جهانی کیک شکلاتی

روز جهانی کیک شکلاتی

 

کیک یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌هایی است که بشر تا به حال برای خوردن ابداع کرده است و انواع بی‌شمار آن هنوز هم هر فردی که طرفدار خوردن کیک باشد را متعجب می‌کند. به‌همین دلیل، بدیهی است که کیک باید دست کم یک روز از روزهای سال را به خود اختصاص بدهد.

چگونه این روز را جشن بگیریم؟

 

البته بهترین راه برای بزرگداشت این روز، خوردن کیک با خانواده و دوستان است. می‌توانید انواع مختلف کیک شکلاتی را برای بزرگداشت این رویداد خریداری کرده، بقیه افراد خانواده را جمع کنید و از بودن با آن‌ها و خوردن کیک، لذت ببرید. پختن و آماده‌سازی کیک، هم تجربه خوبی خواهد بود و هم سرگرمی مناسبی برای شما به حساب می‌آید.

 

پیشنهاد ویژه عصرانه‌های زمستانی -  کیک خیس شکلاتی

 

مواد لازم:

یک پیمانه شکر شیر، یک پیمانه روغن مایع، سهعدد تخم مرغ، یک هشتم قاشق چای خوری وانیل، یک قاشق چای خوری بیکینگ پود، دولیوان آرد، چهارقاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو

طرز تهیه:

  1. ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط این مواد را با کمک همزن به خوبی هم بزنید سپس یک لیوان از مخلوط این مواد را کنار بگذارید. تا در مرحله آخر طرز تهیه کیک خیس از این مواد به عنوان سس شکلاتی به کنار بگذارید و روی سطح کیک استفاده نمایید. در مرحله بعدی آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
  2. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر اضافه کنید. همه این مواد را به خوبی هم بزنید و سپس تخم مرغ‌ها را به صورت تک تک به مایع کیک اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ‌ها مایع کیک را به خوبی هم بزنید.
  3. قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در درون قالب فر بریزید. سپس قالب فر را ۴۵ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید.
  4. نکات طلایی برای پخت بهتر کیک خیس
    در طرز تهیه کیک خیس هرگز جوش شیرین را جایگزین بیکینگ پودر نکنید زیرا این کیک برای این‌که رنگ کاکائو در آن به خوبی نمایان شود نیاز به بیکینگ پودر دارد. برای پخت کیک خیس حتما باید از پودر کاکائو اصل استفاده کنید.
  5. بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش‌های کیک را از درون قالب فر جدا کنید. حتما یک لیوان از مخلوط شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را کنار بگذارید تا بعد از پخت کامل از این مواد به عنوان سس شکلاتی روی سطح کیک استفاده کنید.
  6. توجه داشته باشید که سس شکلاتی را که کنار گذاشته‌اید را باید بلافاصله بعد از بیرون آوردن کیک از درون فر روی کیک داغ بریزید. بعد از خنک شدن کیک خیس می‌توانید آن را برش بزنید و تکه‌های برش زده کیک را با کمک پودر نارگیل و ترافل تزیین کنید. با چنگال کیک را سوراخ کنید تا مواد در داخل کیک برود

 

 چه چیزی از این بهتر که در یک بعد از ظهر، یک فنجان چای را با برشی از کیک مخصوص بنوشیم. چای و دمنوش‌های تکسو به همراه محصولات بی‌نظیر قهوه پاگانی، یک مکمل بی‌نظیر برای شما خواهد بود. با انتخاب نوشیدنی مورد علاقه از محصولات تکسو می‌توانید یک چاشت را در خانه یا محل کار تجربه کنید و برای دقایقی و به بهانه ای کوچک با اطرافیان گفتگو کنید. ساختن لحظاتی بهتر در کنار هم.

نظرات
نظر خود را درج نمایید