معرفی محصول: فلفل سیاه و سفید، هر دو محصول یک گیاه هستند که با برداشت میوه آن در دو زمان مختلف و طی فرآوری متفاوتی به دست میآیند. فلفل سیاه نسبت به انواع دیگر فلفل و چاشنی تندی کمتری دارد و بیشتر به غذا، عطری دلپذیر میبخشد. این چاشنی هم بهصورت دانههای فلفل و هم به شکل پودری، مورد استفاده قرار میگیرد. افرادی که طعمهای تازه را ترجیح میدهند از دانههای فلفل سیاه که معمولا در فلفلساب روی میز خانهها دیده میشود، استفاده میکنند. استفاده از دانههای فلفل سیاه علاوه بر طعم بهتر و تازهتری که دارد خواص بیشتری نیز دارد و سطح اکسید شده آن نیز کمتر است. البته به این معنا نیست که پودر فلفل طعم و عطر کافی را ندارد. این انتخاب کاملا سلیقهای و با توجه به نیاز آشپز است. دانه فلفل سیاه تکسو در بستهبندی 300 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات: دانه فلفل سیاه
فواید: فلفل سیاه علاوه بر طعم و عطر دلنشینی که دارد دارای خواص بسیاری نیز است. این ادویه دارای طبعی گرم و خشک است و برای بهبود بعضی از مشکلات گوارشی از آن استفاده میشود. همچنین مصرف آن در زمستان نیز توصیه میشود.این فلفل از شدت عوارض کهنسالی همچون چین و چروک، لکههای پوستی، احتمال ابتلا به بیماری چشمی ماکولا و ضعف حافظه میکاهد.
نحوه مصرف: برای طعم بهتر و خواص بیشتر فلفل سیاه پیشنهاد میشود در مرحله پایانی پخت، آن را به غذا اضافه کنید.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.