افزایش تمرکز | طعم خوش قهوه
قهوه فرانسه همواره یکی از انتخابهای عالی برای استفاده در محیط های کاری است.
افزایش انرژی و سطح هشیاری و زدودن خستگی از ویژگی های اصلی قهوه است که در محصول فرانسه پاگانی آنرا تجربه می کنید.
قهوه فرانسه برای استفاده در جلسات مهم گزینه ای فوق العاده است و هم می تواند در خلوت کاری، دلیلی باشد بر افزایش تمرکز و دقت شما. قهوه فرانسه با دارا بودن میزان مناسبی از کافئین باعث تحریک سیستم عصبی و بیشتر شدن فعالیت های مغزی می شود. از سوی دیگر به دلیل دارا بودن مواد مغذی و آلی، انرژی لازم را هم برای سوخت و ساز بدن فراهم می کند.
نحوه دم کردن: دانههای قهوه فرانسه آسیاب شده، درشتتر از قهوههای ترک و اسپرسو است. برای دم کردن قهوه فرانسه کافی است مقدار کافی از پودر قهوه فرانسه را داخل فرنچپرس ریخته و آب داغ اضافه کنید. به ازای 120 میلیلیتر، یک قاشق غذاخوری قهوه بریزید.
1-آب 90 درجه را به صورت دورانی به مقداری که قهوه خیس بخورد، یا به اصطلاح شکوفه کند، اضافه کنید. بعد از 30 ثانیه بقیه آب را اضافه کنید و بعد از اینکه چهار دقیقه منتظر شدید، با قاشق، قهوه را به آرامی بزنید.
2-چهار دقیقه صبر کنید سپس اهرم را به آرامی به سمت پایین فشار داده تا پودر قهوه، پایین برود. پس از پرس کردن قهوه، آن را داخل فنجان ریخته و یا با افزودن شیر به آن، میل کنید.
همانطورکه اشاره شد، به نسبت قهوه و آب دقت کنید. برای بار اول این نسبت را رعایت کنید و به مزه و طعم آن دقت کنید. به مرور زمان با کم و زیاد کردن این نسبت میتوانید به نوشیدنی مطلوب مدنظر خود دست پیدا کنید.
مشخصات قهوه
ترکیب دانه: 45% دانه قهوه عربیکا، 55% قهوه ربوستا.
درجه رست: متوسط
خاستگاه دانه: برزیل، کلمبیا و هند
میزان کافئین: بالا
#قهوه_تکسو #قهوه_پاگانی #قهوه_اصیل
#Pagani #taksoo #taksoo_ir #Pagani_france_coffee