معرفی محصول: برای آشپزی به سبک فرانسویها، به ادویه مخصوص فرانسوی نیاز داریم. آنها برای تهیه انواع غذاها، چاشنیهای مخصوص به خود را به کار میبرند. آنها در تهیه غذاها از ادویههای تازه و ترکیب آن با گیاهان معطر، چاشنیهای فوق العادهای خلق میکنند. یکی از مهمترین ویژگیهای این چاشنیها، ترکیب مناسب و به اندازه پودرها و گیاهان برای طعمدار کردن انواع غذا است. از این ادویه برای تهیه انواع پاستا، لازانیا، پیتزا و دیگر غذاهای فرانسوی استفاده میشود. ادویه فرانسوی تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات: میوه جوز، فلفل سیاه، دارچین، رزماری، مرزه، رازیانه، آویشن، میخک، ریحان، اسطوخودوس، مرزنجوش و...
فواید: یکی از حسنهای استفاده از ادویههای ترکیبی، کاهش مصرف نمک است. ادویهها طعم غذا را پوشش میدهند و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست.
نحوه مصرف: ادویه را میتوانید قبل از پخت و یا در زمان پخت به غذا اضافه کرد. همچنین برای طعمدار کردن غذا، ادویه را کمی با روغن تفت داده و سپس به غذا اضافه شود.
نحوه نگهداری:در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.