جستجو
بازگشت به لیست خبرها

چای ماسالا، نوشیدن با طعم سلامتی

پنج شنبه, 19 دی 1398
چای ماسالا، نوشیدن با طعم سلامتی

چای ماسالا یکی از کهن‌ترین نوشیدنی‌های سرزمین هندوستان است که توانسته به‌دلیل خواص، فواید و طعم بی‌نظیرش در سراسر جهان علاقه‌مندان بسیاری را به خود جذب کند. چای ماسالا، ترکیبی از ادویه‌های خوش عطر و طعم مانند: هل، دارچین و زنجبیل است. پودر چای ماسالا تکسو، طعم و رایحه‌ای بی‌نظیر دارد و بیشتر مناسب فصل‌های سرد سال است.

تهیه چای ماسالا

برای تهیه چای ماسالا، تنها کافی است برای هر نفر به میزان 80 تا 100 cc  شیر را در شیرجوش ریخته و آن را تا رسیدن به‌دمای جوش بر روی شعله قرار دهید. در این فرصت برای هر نفر دو قاشق سر پر چای‌خوری معادل شش تا هفت گرم در لیوان ها بریزید. شیر جوش آمده را به پودر اضافه کرده و شروع به هم زدن نمایید. با یک دست شدن محلول می‌توانید کمی چای سیاه، دمنوش ریبوس و یا چای کوهی به ماسالا اضافه نمایید. ترکیب طعم ماسالا، شیر و یکی از افزودنی‌های طبیعی دیگر به انتخاب شما، یک تجربه فوق‌العاده خواهد بود.
ماسالا به‌عنوان یک نوشیدنی گرم، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌گردد. صرف آن در وعده‌های صبحانه، عصرانه و قبل از خواب توصیه می‌شود، اما بهتر است به‌صورت روزانه یک‌بار استفاده گردد.

لذت نوشیدن چای ماسالا تکسو

نوشیدنی ماسالا یک فرهنگ جالب را هم با خود دارد. در کشور هندوستان از چای ماسالا در دیدارهای بسیار مهم، گفتگوهای رسمی، عیادت از بیماران و شب‌نشینی خانواده‌ها استفاده می‌شود. ماسالا نوشیدنی است که فقیر و غنی به یک شیوه آن را می‌نوشند و معجزه سلامتی، در فصل سرما قلمداد می‌گردد.
این نوشیدنی منحصر به فرد با کمی شکر سرو می شود، اما عزیزانی که به تهیه آن با شکر علاقه‌ای ندارند می‌توانند برای هر لیوان به اندازه 10 cc  قهوه اضافه نمایند. ترکیب چای ماسالا و قهوه کمی سنگین‌تر و تلخ است و برای کسانی که به طعم تلخ علاقه دارند، یک نوشیدنی بدون جانشین محسوب می شود.
نوشیدن ماسالا کنار هم و به‌عنوان یک میان وعده باعث خواهد شد، خاطره‌ای ویژه از طعم و رایحه آن بسازیم.
شما را به یک شروع تازه و سلامت محور دعوت می کنیم، اگر تا به حال طعم ماسالای تکسو را نچشیده‌اید.

نظرات
نظر خود را درج نمایید